اجاره کلایمر با بهترین قیمت
کلایمر ( بالابر ساختمانی ) چیست ؟
کلایمر یا همان بالا بر ساختمانی وسیله ای ست به شکل یک کابین که به کمک یک موتور و سیستم سیم بکسل به جهت بالا و پایین حرکت می کند و برای جابه جایی عمودی مصالح و افراد در پروژه های ساختمانی به کار می رود.به کار گیری کلایمر برای ساختمان های بلند و پروژه های بزرگ ضروری است زیرا جابه جایی افراد و مصالح را سریع تر و ایمن تر می کند.
کلایمر معمولا در کنار ساختمان نصب می شود و امکان دسترسی سریع و آسان به طبقات مختلف را فراهم میکند. کلایمر در یک پروژه نقش حیاتی و چندگانه ای را ایفا میکند و می توان در یک جمله به طور خلاصه گفت کار کلایمر تسهیل و تسریع جابه جایی در جهت عمودی است. . بالابرهای ساختمانی به عنوان یکی از ابزارهای ضروری در صنعت ساخت و ساز، نقش مهمی ایفا میکنند. انتخاب نوع مناسب بالابر بستگی به نیازهای خاص هر پروژه دارد.
کلایمر ها چند نوع اند ؟
بالابر مصالح= چنین کلایمر هایی برای حمل و نقل مصالح ساختمانی به کار می روند و معمولا برای حمل کالا و لوازم ساختمانی اختصاصی سازی شده اند و جابه جایی افراد با آن ایمن نیست
بالابر نفر بر= کلایمر های نفر بر استاندارد و ایمنی بالایی دارند و مخصوص جابه جایی افراد هستند.مهندسان و کارگران می توانند با خیال راحت با این کلایمر در طبقات مختلف ساختمان جابه جا شوند.
بالابر ترکیبی = این نوع بالابر ها به صورت ترکیبی قابل استفاده اند یعنی علاوه بر جابه جایی مصالح برای انتقال افراد نیز مناسب هستند. و از استاندارد های بالایی برخوردار اند .
مزایای استفاده از کلایمر
افزایش سرعت پروژه
جابه جایی سریع تر مصالح و افراد در روند سرعت پروژه تاثیر گزار است و منجر به سرعت بالاتر انجام کار ها و در نهایت بهبود سرعت پروژه می گردد.
افزایش ایمنی کارگران و مهندسان
بدون کلایمر کارگران و مهندسان با خطر جابه جایی به کمک نردبان ها و ریزش مصالح روبه رو هستند و حتی خطر سقوط افراد و مرگ نیز بسیار بالاست. اما بالابر های ساختمانی موجب افزایش ایمنی و حفظ جان انسان ها می شوند.
کاهش نیروی کار
طبیعتا با وجود کلایمر دیگر نیازی به تعداد بالایی از کارگران برای حمل دستی نیست و طبیعتا هزینه های پرداخت حقوق و بیمه کم تری را در پی دارد و در نهایت باعث کاهش هزینه های کلی پروژه می گردد.
کاهش خسارات ناشی از حمل دستی
در بسیاری از اوقات در حین حمل و نقل به شیوه سنتی مصالح سقوط می کنند و آسیب های جانی و مالی زیادی را به بار می آورند و متاسفانه پرداخت غرامت بخش مهمی از ماجراست و هزینه های گزاف بیهوده ای را ایجاد می نماید.
بهبود بهره وری و کیفی
کلایمرها مصالح ساختمانی مانند آجر، سیمان، کاشی و غیره را سریعتر از روشهای دستی یا جرثقیلهای کوچک به طبقات مختلف منتقل میکنند. این امر باعث صرفهجویی در زمان میشود.
کاهش تأخیرات
حوادث در کار معمولاً منجر به تأخیر در پروژه میشوند که به نوبه خود میتواند زمان اتمام پروژه را طولانی تر کنند. کاهش احتمال وقوع حوادث، هزینههای تأخیر را کاهش می دهد.
اجزای سازنده کلایمر ساختمانی
سبد یا پلتفرم= فضایی از کلایمر که برای قرارگیری کارگران یا مصالح تعبیه شده است سبد یا پلتفرم است.
موتور=: اصلیترین و مهم ترین بخش سازنده کلایمر که قدرت لازم برای جابجایی بار را تأمین میکند موتور ها هستند. در واقع نیروی محرکه بالابر کلایمر موتور است.
سیم بکسل= سیمی که به سبد بالابر و از طرفی به قرقره متصل است و بار را تحمل می کند.
دکل= ریل یا همان دکل مسیر حرکت کلایمر را مشخص می کند.
سیستم های ایمنی = معمولا برای جلوگیری از سقوط ناخواسته کلایمر و کنترل آن در موقعیت های مشخص از سیستم ایمنی استفاده می شود که به ثابت ماندن کلایمر کمک می کند.
قرقره = سیم بکسل از روی قرقره عبور می کند و موجب تسهیل حرکت عمودی کلایمر می شود.
نکات ایمنی مهم قبل از استفاده از کلایمر
-
بازرسی منظم و اصولی از کلایمر توسط شخص متخصص
-
آموزش صحیح اپراتور های کلایمر
-
رعایت ظرفیت بار مجاز کلایمر
-
محصور کردن محیط اطراف بالابر برای جلوگیری از ورود اشخاص غیر مجاز
-
بررسی گواهینامه فنی
نکات ایمنی مهم در حین استفاده از کلایمر
-
کنترل سرعت و نوع حرکت کلایمر
-
مراقبت از سیم بکسل و جلوگیری از بروز پیچ خوردگی ، گره یا خمیدگی
-
استفاده از کلاه و کمربند ایمنی در حین استفاده از کلایمر
-
عدم به کارگیری کلایمر در مناطق با فشار برق شدید
-
متوقف کردن تعمیرات در حین کار
نکات ایمنی بعد از استفاده از کلایمر
-
قطع برق کلایمر بعد از اتمام کار
-
تمیز کردن کلایمر
-
نگهداری به شیوه صحیح برای به کار گیری مجدد